Je ongekende vermogens – Tony Robbins

Tony Robbins is dé motivatietrainer uit Amerika wiens missie het is om zoveel mogelijk waarde toe te voegen aan de levens van mensen. Hij schreef talloze boeken, adviseerde eindeloos veel sterren en leiders, heeft diverse bedrijven en zijn meerdaagse sessies in Amerika zijn steevast uitverkocht. Door de Netflix-documentaire I’m not your guru heeft hij weer een heel nieuw publiek aangeboord, waardoor zijn eerdere bestseller Je ongekende vermogens opnieuw in het Nederlands is uitgegeven. Hierbij staat Neurolinguïstisch Programmeren oftewel NLP centraal, waarbij het Robbins’ filosofie is om succesvolle mensen te modelleren, oftewel na te doen.

Het boek telt 400 bladzijden en het eerste deel is gewijd aan het modelleren van excellentie, waarna in deel twee de essentiële succesformule volgt. In het afsluitende deel drie gaat het over leiderschap, de vijf sleutels tot rijkdom en geluk, en de uitdaging van excellent leven. Dit is de basis van Robbins werk, die tegenwoordig een andere kant is opgegaan en boeken (Money Master The Game, Unshakeable) schrijft over hoe de beste investeerders ter wereld te werk gaan, en hoe je hun strategieën kunt modelleren. Tot nu toe zijn die boeken, die warm aanbevolen zijn, alleen nog in het Amerikaans verkrijgbaar. Je ongekende vermogens is de basis van zijn werk.

Waardering: ★★★★★

Hier verkrijgbaar

Je ongekende vermogens. NLP: zelfbewust denken voor een excellent leven. Auteur: Tony Robbins. Prijs: € 32,50. Uitgever: Kosmos Uitgevers. ISBN: 9789021572284