Master Your Mindset – Michael Pilarczyk

Master Your Mindset van Michael Pilarczyk is een boek dat een combinatie vormt van twee onderwerpen: het levensverhaal van Pilarczyk en een bloemlezing uit allerlei motivatieboeken die hij interessant vindt. Pilarczyk, bij velen bekend als voormalig dj van Radio538, heeft zijn leven helemaal omgegooid en helpt mensen nu om ‘hun mooiste leven’ te leven, zoals hij het zelf omschrijft.

Pilarczyk werd rijk door de verkoop aan de Telegraaf Media Groep van zijn tv-productiebedrijf waarmee hij gesponsorde autoprogramma’s maakte. Hier verdiende hij miljoenen mee, en ook met zijn eerste roman was hij buitengewoon succesvol. Daarvan zijn inmiddels al 60.000 exemplaren verkocht.

Pilarczyk heeft dan ook recht van spreken als hij praat over hoe rijk te worden. Zelf putte hij vooral uit boeken als Think and Grow Rich van Napoleon Hill en Quantum Leap Advantage van zijn zakelijk mentor Dan Peña, die hij overigens wel vele tienduizenden euro’s moest betalen voor zijn lessen.

Master Your Mindset is een aangenaam boek om te lezen, en het is nadrukkelijk de bedoeling om met de inhoud ervan aan de slag te gaan. Zo kan de lezer zich focussen op wat hij echt belangrijk vindt in het leven en zijn ‘mooiste leven’ daadwerkelijk gaan leven.

Waardering: ★★★★☆

Hier verkrijgbaar