Het Nieuwe Wasborddieet – David Zinczenko

Als hoofdredacteur van de Amerikaanse editie van Men’s Health weet David Zinczenko alles van strakke buikspieren, al was het maar omdat iedere editie van het blad wordt gesierd door een gespierde man zonder T-shirt aan. Of Zinczenko zelf ook een strakke buik heeft wordt niet vermeld in het boek, maar hij heeft wel met zijn medewerker Ted Spiker alle onderzoeken op het gebied van diëten bestudeerd en heeft zo het wasborddieet ontwikkeld.

Dat boek verscheen in 2004 en nu is er een vernieuwde versie met de meest recente onderzoeksresultaten op het gebied van afvallen. Het Nieuwe Wasborddieet biedt een schat aan informatie over de processen die zich afspelen in ons lichaam en hoe we deze voor ons kunnen laten werken door het eten van het juiste voedsel.

Alleen al op die manier wordt ons voorgehouden dat je zo kilo’s kunt verliezen. Zo willen we allemaal wel afvallen! ‘Helaas’ komen verderop in het boek allerlei workouts aan bod die je ook moet doen om het beoogde resultaat te bereiken. Volgens de auteur kan je zo een strakke buik al in slechts zes weken realiseren. Het Nieuwe Wasborddieet is een aansprekend boek met veel nuttige informatie waar je ongetwijfeld je voordeel mee kan doen.

Waardering: 

Koop ’em hier