5-sterren recensiesboek

Napoleon Hill – Think And Grow Rich

Think And Grow Rich van Napoleon Hill is een van die zeldzame boeken die je direct aanzetten tot actie. Hill publiceerde het in 1937 en de kern vormt zijn onderzoek naar de manier waarop de rijkste Amerikanen van toen rijk waren geworden. Hij draagt allerhande voorbeelden aan van mensen die zonder opleiding of netwerk steenrijk werden, zoals autofabrikant Ford.

Volgens de auteur zijn verlangen, geloof, overtuiging, verbeeldingskracht, planning, besluitvaardigheid en volharding absoluut het belangrijkst om rijk te worden. Deze principes zijn niet gedateerd, alleen het hoofdstuk over het brein is ingehaald door 80 jaar hersenonderzoek.

Think And Grow Rich geeft je het gevoel dat alles mogelijk is, en in feite is dat ook zo, getuige de voorbeelden uit het boek. Een uitstekende zet van Invictus Library om deze klassieker opnieuw te vertalen en uit te geven, en dat hebben ze mooi gedaan met een luxe omslag. Hoort thuis in de boekenkast van een ieder die zelf het roer van zijn leven in handen wil nemen.

Wathinkardering: stersterstersterster

Hier verkrijgbaar